Fog Creek Software
Discussion Board




Knowledge Base
Documentation
Terry's Tips
Darren's Tips

Problem with 2.0

I have a site with CD 1.0. After install the 2.0.5 and converted the cty file... all seems to be correct.

In fact, all is perfect in the preview. (the site works ok). And works in the server after uploading the files with a common ftp program.

When I publish the web, it composes the files and when is uploading (about 40%), program crashes without errors, closing itself.

- I have tryed to delete all the site (the permisions are ok) and reupdate.

- I have tryed to delete all the site, restore old site with CD 1.0. and upload the site after with CD 2.0. (it crashes at the same point).

Any ideas?

Robert Cappa
Wednesday, June 11, 2003

> I have tryed to delete all the site (the permisions are ok) and reupdate. <

You also deleted the citydesk.xml file in the root folder?

www.MarkTAW.com
Wednesday, June 11, 2003

yep.. all deleted, xml included.

Robert Cappa
Wednesday, June 11, 2003

I dunno. Sounds like a problem for Joel & co.

www.MarkTAW.com
Wednesday, June 11, 2003

I had a problem when I first updated to 2.0 and CD wanted to upload everything to my server -- because my net connection is somewhat flakey, and CD isn't good about retrying. What worked for me was to publish to a local folder and then use an FTP program that understood retry and resume to move the site over to the live server from there.

Mike Gunderloy
Wednesday, June 11, 2003

Well.. im updating the site locally. (a 100mbit lan).

Im from an XP, and the server is a Debian. The version of CD is the Pro.

... ill continue testing...

Robert Cappa
Thursday, June 12, 2003

*  Recent Topics

*  Fog Creek Home