Fog Creek Software
Discussion Board




Knowledge Base
Documentation
Terry's Tips
Darren's Tips

Folder/files not created during Publish

Has anyone come across a situation where you've added a new folder, index file, and one or more article(s)--all the required ingredients for publishing, I think--but CityDesk fails to recognize the files the next time you attempt to publish?

I'm getting the following error messages during publish:

ForEach: folder "cancer" not found (\family\cancer\index:507)
ForEach: folder "cancer" not found (\family\cancer\Overcoming Stress:490)

I've compacted the site and renamed the file/folder names in a vain attempt to get CD to recognize the new files, but so far no good.

Thanks in advance for your help.

Scott McDonald
Saturday, October 05, 2002

Sounds like you need to use the full name of the folder in the foreach statement ... in your example {$ foreach x in (folder "family/cancer") $}

Joel Spolsky
Saturday, October 05, 2002

Update: Publish appears to be broken completely. I deleted the site from my Local Publish location and CD will not currently republish the files. So the addition of a new folder and/or files may be a trigger or purely coincidental.

Hmmmmmm...

Scott McDonald
Saturday, October 05, 2002

Thanks, Joel. The full pathname worked. So, for future reference, any folder below the root level needs to be specified with a full pathname?

Thanks again.

Scott McDonald
Saturday, October 05, 2002

yep.

Joel Spolsky
Monday, October 07, 2002

*  Recent Topics

*  Fog Creek Home